Feestelijke viering; Martien Mesch 25 jaar pastoor

Martien Mesch 25 jaar pastoor; dit wordt gevierd met een feestelijke viering op zondag 29 oktober 2023.

Begonnen wordt met een eucharistieviering met gilde-eer om 11.00 uur in de H. Hartkerk. Deze viering zal muzikaal omlijst worden door de gezamenlijke koren van deze kerk, met diverse dirigenten en organisten. Hiermee wordt ook luister bijgezet aan de ingebruikname van het geheel gerestaureerde orgel.
De viering is ook te volgen via de lokale televisie; Ziggo Kanaal 37, KPN, Kanaal 1303 en digitaal via YouTube.

Na de H. Mis is er voor iedereen gelegenheid elkaar te ontmoeten en het glas te heffen op de jubilaris in Ontmoetingscentrum DePetrus te Vught tot ongeveer 14.30uur.

De eucharistieviering van 09.00 uur in de H. Hartkerk komt op 29 oktober te vervallen.
De bijeenkomst in DePetrus heeft een besloten karakter. (Dat betekent niet dat de deur op slot gaat, maar dat de gebruikelijke activiteiten van DePetrus op deze zondag niet doorgaan en dat de bibliotheek dus gesloten is)

In de Kerkbode en op de website vertelt pastoor Mesch zelf hoe hij terugkijkt op deze periode. Een periode die is begonnen met een feestelijke viering in de toenmalige Petruskerk en die nu, na een geslaagde metamorfose, het decor is voor dit bijzondere zilveren jubileum.

De feestcommissie, bestaande uit Marianne van Asperen, Tonny van Baar, Bernadette van den Heuvel, Henriëtte Schuurmans, Agaath van Woerkom en Mariëtte Versteeg, wenst alle parochianen een prachtige en gezellige dag toe.