Dankbrief voor grote opbrengst Kerstactie 2023

Martin Meijer, voorzitter a.i. van de Caritas Commissie van de Ridders van het Heilig-Graf van Jeruzalem, heeft een dankbrief geschreven voor de donatie door onze parochie aan de Kerstactie 2023 ten behoeve van het Humanitaire Noodfonds van het Latijns Patriarchaat Jeruzalem.
De tekst van de brief is van harte en welgemeend. De inhoud spreekt voor zich. 


"Aan het bestuur van RK Parochie H. Edith Stein

T.a.v. de eerwaarde heer pastoor M. Mesch
Loeffplein 1
5262 AJ Vught

Bilthoven 18 februari 2024

Zeer eerwaarde Pastoor Mesch, beste Martien,

Wij zijn zeer verheugd met de deelname van de RK Parochie H. Edith Stein aan onze Kerstactie 2023 ten behoeve van het Humanitaire Noodfonds van het Latijns Patriarchaat Jeruzalem. Namens de Commissie Caritas van de Ridders van het Heilig-Graf van Jeruzalem dank ik u zeer hartelijk voor uw grote donatie van € 10,685 voor deze o zo nodige Noodhulp voor de christelijke en Palestijnse gezinnen, vrouwen en kinderen in Gaza, de Westbank en IsraĆ«l. De betrokkenheid en verbondenheid met het Heilig Land die daaruit spreekt is hartverwarmend.
Wij hebben het bedrag in goede orde ontvangen en overgemaakt, via ons Groot Magistraat in Rome, aan het Latijns Patriarchaat Jeruzalem, het aartsbisdom dat het Humanitaire Noodfonds beheerd.

Nogmaals bijzonder grote dank en met hartelijke groet,

Martin Meijer
Caritas Commissie Voorzitter ai."