Inspirerende en verrijkende bedevaart naar Lourdes

Op 27 april vertrok een groep van 20 enthousiaste pelgrims vanuit de H. Edith Steinparochie op een bijzondere reis naar Lourdes. De bedevaart begon na een informatieve avond in oktober vorig jaar, waar de deelnemers zich konden voorbereiden op deze spirituele reis.

De pelgrims reisden gezamenlijk met de TGV naar Lourdes, waar ze deelnamen aan diverse vieringen, waaronder de internationale hoogmis en de viering van barmhartigheid. Daarnaast kregen ze de gelegenheid om deel te nemen aan excursies en de prachtige omgeving te verkennen.
Een ontroerend moment tijdens de reis was het aansteken van kaarsjes bij de H. Maagd Maria, een symbolisch gebaar van hoop en vertrouwen voor allen die dit nodig hadden.
De ervaringen en hoogtepunten van deze bijzondere bedevaart zullen worden gedeeld in de komende editie van de Kerkbode, inclusief foto's en een reisverslag om de gemeenschap te laten delen in deze onvergetelijke ervaring.

Voor meer informatie over toekomstige bedevaarten en activiteiten georganiseerd door de H. Edith Steinparochie, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de volgende contactpersonen:

  • Betty van Drunen (06 – 301 95 229)
  • Myriam van Diepen (06 – 40 850 975)

De bedevaart naar Lourdes was een inspirerende en verrijkende ervaring voor alle deelnemers, die met warme herinneringen en vernieuwde spirituele kracht terugkeerden naar huis.