Toegangsbewijzen voor kerstvieringen H. Edith Stein Parochie.

Waarschijnlijk hebben veel mensen zich al afgevraagd hoe dat moet gaan met de kerstvieringen, wanneer we ons ook dan nog moeten houden aan een maximum van 30 personen in de kerk (kinderen tot 12 jaar tellen hierbij niet mee). Het idee is daarom voor de kerstvieringen op 24, 25 en 26 december op iedere locatie vooraf toegangsbewijzen uit te gaan geven. Dat zal dus zijn op de parochiecentra van de H. Hartkerk in Vught, de Paulus en St. Janskerk in Vught-Zuid, de H. Lambertuskerk in Cromvoirt en de H. Nicolaaskerk in Helvoirt.
Hierover zullen t.z.t. nog verdere mededelingen worden gedaan via de media en de website van de parochie (www.parochieheiligeedithstein.nl); met name waar en wanneer deze toegangsbewijzen kunnen worden opgehaald. 
Er is 
ook de gelegenheid om de kerstvieringen via de livestream op internet te volgen, of op uw tv via LoHa op kanaal 48 van Ziggo. Uitgezonden zal worden: op 24 dec. om  17.00, 19.00 en 21.30 uur, op 25 dec. om 11.00 uur, op 26 dec. om 11.00 uur en voorts weer op zondag 27 dec. om 11.00 uur.
Via de website van de parochie kunt u steeds de meest actuele informatie inwinnen.