Bezichtiging van de kerststal in de Heilig Hartkerk - speciaal voor kinderen - 1e Kerstdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur

Kerststal H. Hartkerk Vught
Elk jaar is er op  kerstavond op 24 december om 17.00 uur in de Heilig Hartkerk een kleuterviering. Veel kinderen, verkleed als engel, schaap of herder, komen met hun ouders naar de kerk om samen het kerstfeest te vieren.
Helaas kan dat dit jaar niet doorgaan. Om 17.00 uur zal er een Eucharistieviering zijn met een klein kinderkoortje en met een beperkt aantal kerkgangers. De viering is te volgen via de YouTube livestream van de parochie of via omroep Haren LoHa, Ziggo kanaal 48).

De parochie wil wel de mogelijkheid bieden om de kerststal te bezichtigen. Daarom worden alle kinderen uitgenodigd om op eerste kerstdag, 25 december, tussen 14.00 en 16.00 uur naar de Heilig Hartkerk te komen. 

Speciaal voor de kinderen: "Daar volg je de sterren die het verhaal van Matias vertellen. Matias is een kleine herdersjongen. Hij gaat op zoek naar de nieuwe koning. Zal hij Hem vinden? Ga met Matias mee op zoek naar het Koningskind. De sterren liggen op veilige afstand van elkaar en tijdens de tocht klinken er mooie kerstliederen. Als je het Koningskind gevonden hebt, is er voor ieder kind een kleine verrassing.
Kom met je ouders of je opa en oma. Je mag verkleed komen als engel, schaap, herder,…
Wees van harte welkom! Het Koningskind wacht ook op jou!"